ENG HUN
  • KIEMELT
    PARTNEREINK
  • BEMUTATKOZÁS

    Cégünk 2009-ben alakult abból a célból hogy optimális segítséget nyújtson a rendezvénytechnikai szolgáltatóknak, klubboknak és szórakozóhelyeknek az egyre inkább növekvő mennyiségű technikai eszközeik javításában és időszakos karbantartásában. Ezeknek a műszaki berendezéskenek a hibátlan működése elengedhetetlen egy sikeres rendezvényhez, koncerthez, fesztiválhoz, klub partihoz.

    Mi abban vállaluk elkötelezett szerepet a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, hogy minden szolgáltatónak és felhasználónak , aki ilyen berendezéseket üzemeltet, elérhető, gyors és szakszerű javítási és karbantartási megoldásokat nyújtsunk. Szakembereink több mint 13 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek rendezvénytechnika-telepítés, hangtechnika, digitális technika, digitális világítástechnika és finommechanika területeken.

    ShowService - Szerviz:

    ShowService - Iroda:

    Fiatal, abíciózus és felkészült csapattal, gyári technológiák és alkatrészek felhasználásával, korszerű műszerezettséggel, folyamatosan fejlesztett műhellyel, technikai konzultációk révén frissített műszaki tudással cégünk a precíz és minőségi munkák garanciája. Komplex szolgáltatásainkkal és a piac igényinek figyelésével értük el, hogy ma már a hazai technikai szolgáltatók, importőrök, klubok, rendezvényközpontok, színházak, televízió stúdiók, zenészek, lemezlovasok mellett a külföldi piacon is teret tudunk nyerni komoly felkérésekkel és referenciákkal.